dijous, 7 de juliol del 2011

32. A qui correspongui

Felicitem des d’aquesta associació a l’Ajuntament de Roses, a qui correspongui, per l' eliminació de diferents elements conflictius situats als espais públics que van originar, al desembre del 2010, la nostra proposta nº 25 Contaminació urbana que es pot veure clicant aquí. 

Vam comentar i mostrar aquests elements que ara resumim: 

Casetes al final del carrer La Llotja

El fons visual del carrer La Llotja que, anteriorment era el mar, ha estat substituït per la imatge de les casetes d'obra que mostren les fotos. És una falta de respecte al paisatge, als vianants que circulen per ella i als conductors de vehicles que descendeixen cap a l'avinguda de Rhode. Aquestes casetes ocupen, a més a més, un espai públic. 

Cartells publicitaris d’empreses privades

Al damunt les casetes anteriors i a la Plaça Catalunya hi ha col·locats uns grans cartells publicitaris d'una mateixa empresa constructora que enlletgeixen el paisatge urbà per a beneficis privats. Aquests cartells haurien de limitar-se a les obres en les quals les empreses treballen i no en uns espais públics d'aquesta importància. 

Estat actual

Tots aquests elements han estat retirats aquests dies per l’Ajuntament i en aquestes fotografies comparatives volem mostrar les imatges que demostren la importància que té, en el nostre entorn urbà, la retirada d'aquests objectes.

També felicitem a l’Ajuntament pel missatge optimista que hi ha darrera aquesta actuació i és que les propostes d’una associació qualsevol, destinades a millorar el nostre entorn, poden arribar a ser escoltades i posades en pràctica.

Ignorem quina ha estat la transcendència de la nostra proposta de desembre 2010 en aquesta actuació municipal però volem creure que ha contribuït a deixar lliure d’obstacles la visió del mar des dels nostres carrers.




Les fotografies mostren l'antiga imatge (esquerra) i la imatge actual (dreta)
Juanjo Albors
Associació Ciutadana per a la Participació

2 comentaris:

  1. M'estreno aquí per felicitar-vos i per reconèixer que si una paraula val per mil imatges, aquestes tres imatges de la dreta valen per mil imatges.
    Imma Massip

    ResponElimina
  2. Perdó, volia dir que "les tres imatges de la dreta valen per mil paraules"

    ResponElimina