dimecres, 15 de desembre del 2010

26. Proposta de propostes

La 25ª proposta anterior, Contaminació Urbana, recollia dues propostes del fòrum local Fòrum Roses, publicades en la seva columna PARTICIPACIÓ.

Diversos usuaris han escrit comentaris en aquestes entrades publicades, fent diverses consideracions sobre aquest tema.

Això ens ha fet pensar que poden existir diferents actuacions a l'entorn de Roses que podrien ser objecte de la mateixa consideració, però que, per la seva falta de definició inicial, no poden ser publicades en aquest blog.

Qualsevol polític, al govern o no, pot tenir idees de millora que ignora si són poc o molt importants per als ciutadans i que per no estar desenvolupades, potser per la seva poca entitat o, al contrari, per la seva magnitud, es queden definitivament sense dur a terme i, en conseqüència, sense possibilitats de ser realitzades.

Per això, sol·licitem a tots els polítics, del govern i de l'oposició, que presentin propostes en la columna de PARTICIPACIÓ de Fòrum Roses, atès que és un fòrum plural en el qual tothom pot participar, sense preocupar-se excessivament si estan poc o molt elaborades, són fàcilment realitzables o exigeixen grans canvis, si són realitzables a curt termini o llarg termini.

Això els permetrà, al mateix temps, contactar millor amb la gent, amb les seves necessitats i les seves preferències.

Evidentment, aquesta proposta es fa extensiva a totes les persones vinculades d'una o una altra forma amb aquesta Associació, és a dir a tots els ciutadans de Roses.


Us esperem, 


Juanjo Albors – Carolina Tomas
Associació Ciutadana per a la Participació
roses.acp@gmail.com

CLIQUEU AQUI PER ESCRIURE I VEURE ELS COMENTARIS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada