dijous, 29 de juliol del 2010

Resum de la primera reunió oberta

Tal com estava anunciat, ahir es va celebrar al vestíbul del Teatre Municipal la primera reunió oberta de la nostra Associació Ciutadana per a la Participació ACP Roses.

Dades:

Cobertura mediàtica per TV Figueres-TV Girona, Guia de Roses i setmanari Empordà
Assistència: 31 persones
Duració: de 20 a 21 hores

Temes:

Presentació de les línies principals de ACP y resposta a les preguntes que aquestes línies puguin plantejar.

Intervencions:

“Qui i com es pot participar?”
ACP: Tothom. Es poden comentar les propostes. Qualsevol associat pot enviar propostes. Poden anar o no signades. No es desestimen els anònims.

“Quines propostes són acceptades?”
ACP: Qualsevol proposta que millori la vida ciutadana de Roses. Alguna proposta pot no ser del gust d'algun associat o estar en desacord amb algun dels seus punts. ACP recollirà totes les objeccions ja que no pretén tenir una sola veu.

“Com es prioritzen les propostes?”
ACP: Les que es considerin més transcendents i afectin més ciutadans

“Quin control exerceix ACP sobre les propostes i els comentaris?”
ACP: Cap control llevat els que contradiuen els principis de l’associació (PRINCIPIS) i els que faltin a la bona educació i respecte vers altres persones. Sempre que es controli una informació o un comentari es publicarà que se n'ha fet el control i les causes.

“Quines són exactament les funcions de ACP?”
ACP: Canalitzar les propostes i fer-les arribar, mitjançant el nostre blog. als qui poden executar-les, sigui el govern, l'Ajuntament o els propis ciutadans.

"ACP pretén ser interlocutora amb el govern en les propostes que presenta?"
ACP: No, l'associació es limita a presentar les propostes sense pretendre controlar el seu seguiment. Aquesta associació no pretén ser un grup de pressió. L'única pressió és l'exposició pública al blog de les propostes perquè puguin ser (o no) considerades.

"Quines són les previsions de futur per a ACP"
ACP: Més que previsions hi ha la voluntat d'adaptació i canvi raonat (i publicat). En aquest sentit, i per a veure una mica el camí seguit, val la pena consultar la pàgina CALAIX del nostre blog.

Associació Ciutadana per a la Participació
roses.acp@gmail.com
CLIQUEU AQUÍ PER ESCRIURE I VEURE ELS COMENTARIS (2)

2 comentaris:

  1. Agraïm a tots els assistents a aquesta primera reunió la seva atenció i interès, especialment als nous associats perquè, encara que aquesta inscripció no té cap transcendència material, si suposa un suport moral en el desenvolupament de la participació ciutadana.

    També volem agrair especialment a Guia de Roses i TV Figueres - TV Girona el seu suport, la seva presència i el seu reportatge de la reunió.

    ResponElimina
  2. Imperdonablement se'ns va passar la referència i el conseqüent agraïment al setmanari Empordà i la seva redactora Marga Figueres, qui va estar present a la reunió, com així consta en el exemplar d'avui, dimarts 3 d'agost.

    ResponElimina